Kjell Ger Igen

Information

Den här hämnden publicerades 25 Oct 2012, och har lagrats under kategorin Byggarbetare.

Kjell ger igen på hantverkare som borrar tidigt

Du ligger och sover och plötsligt börjar sängen skaka. Du tror att jordbävningen har kommit till Sverige. Ett gäng hantverkare har dragit igång sitt maskineri och klockan är bara strax efter 06 på morgonen. Vibrationerna och oljuden tar sig långt in i ditt skelett och passerar kroppens alla nervbanor. Du kan inte somna om och dagen är förstörd. Men det värsta är att så fort klockan blir 9 är det knäpptyst resten av dagen. Det är som om de levde i en helt annan tidszon än vi andra människor. Så här har det varit så länge vi kan minnas att begreppet hantverkare kom till och det verkar inte finnas någon som helst modernisering av deras arbetstider. Så vad återstår att göra? Jo, att ge igen med samma medicin tillbaka, när de ligger och sover sin skönhetssömn, precis så som de alltid gör mot oss.


Kommentera här

Du måste vara logged in för att kommentera.